fbpx
2021. szeptember
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Szeretnétek Ti is egy fiatalos és vidám közösséghez tartozni?

Szeretnétek, hogy szakmailag képzett edzők segítségével tanuljatok meg táncolni?

Szeretnéd, hogy gyermeked olyan közösségben legyen, ahol a tudásszintjének megfelelő képzést kapja, és emellett még barátokat is tud szerezni?

Regisztrálj be, hogy  INGYENESEN KI TUDD PRÓBÁLNI AZ ELSŐ ALKALMAT!

A regisztráció után GYERE EL az edzésre a szórólapon/ plakáton feltüntetett időpontban és helyszínre!

Az első órádat ingyenesen igénybe tudod venni. Az edzés után el tudod dönteni, hogy szeretnél -e csatlakozni az egyesületünkhöz. Ha nem tetszett, akkor nem kell kifizetned a kipróbált edzést!

Felszerelés az első órára: táncra alkalmas cipő (sportcipő/ vászoncipő). Rövidnadrág/ legging és póló.

Az edző az első órák alkalmával, elmegy az 1-2. évfolyamosok tantermébe, óvodák esetében a csoportszobákba és összegyűjti az új jeletnkezőket, és elkíséri az újakat az edzés helyszínére.

Az első óra alkalmával a szülők beülhetnek megnézni az edzést.

Amennyiben a kedves Szülő nem tud eljönni az első órára, akkor edzés végén van lehetőség az edzővel személyesen egyeztetni.

Kérjük a kedves Szülőket, hogy a gyermekek üzenő füzetébe írják bele, vagy tájékoztassák az osztályfőnököt, csoport szoba vezetőt, hogy gyeremekük a szülő beleegyezésével részt vesz az első ingyenes órán.

Edzőink mondták..

"Ha boldog gyerekeket látok, akkor tudom, hogy élvezik az edzést, ha megölelnek tudom, hogy szeretnek, és nekem ez a legfontosabb… az ő örömük! "

Heizer Vanessza edző

"Már nem úgy gondolok a rockyra, mint egy hobbyra, hanem mint az életem részére és szeretném, ha egyszer a gyerekek is így éreznének ez iránt a sport iránt."

Szedlkák Tünde edző

"Nagyon szeretem látni a gyerekek örömét a táncórák közben, vagy amikor egy nehezebb lépést sikerül elsajátítaniuk. Ezek mind erővel töltenek el engem is! "

Molnár Lilla edző

"A gyerekek nagyon sok boldogságot hoznak az életembe, szeretném én is boldoggá tenni őket a tánc és mozgás által."

Karácsony Viktória edző

"Nincs annál jobb, mint egy táncos közösséghez tartozni. Egy nagy családom van, akiket mindennél jobban szeretek. "

Kelemen Bettina edző

"A tánc során nem csak a koordinációs készségük, a mozgásuk és a ritmusérzékük fejlődik, de emellett megtanulják a csapatmunkát, a szabálykövetést, egymással való együttműködést, megtanulnak türelemmel lenni egymás iránt. "

Karácsony Cintia edző

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekek szeressenek mozogni és megtapasztalják, hogy a testnevelés nem csak egy kötelező tantárgy, hanem kikapcsol, fejleszt és kitartásra nevel. "

Pápai Anna edző

"Edzőként, a tánccal és a gyerekekkel való foglalkozás felbecsülhetetlen. Legfőbb motivációm, hogy tanítványaimnak átadhassam azt a sport és tánc iránti szeretetet, valamint azt a sok örömet, amelyet én is megtapasztaltam. "

Bényei Botond edző

Néhány kép ízelítőnek, hogyan telik nálunk egy edzés. 🙂

A regisztráció után GYERE EL az edzésre!

Regisztráció

Üdvözlünk a Prestige Dance oldalán! Regisztrálj be, és az első alkalommal ingyen ki tudod próbálni az ezdést. Gyere el az első órára! Szeretettel várunk! Prestige Dance csapata
  • Kérjük, legyen kedves megadni az email címét!
  • Kérjük, jelölje be, hogy melyik nap szeretné igénybe venni ingyenes óráját!
error: Content is protected !!