fbpx
2020. augusztus
h K s c p s v
« dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Szeretnétek Ti is egy fiatalos és vidám közösséghez tartozni?

Szeretnétek, hogy szakmailag képzett edzők segítségével tanuljatok meg táncolni?

Szeretnéd, hogy gyermeked olyan közösségben legyen, ahol a tudásszintjének megfelelő képzést kapja, és emellett még barátokat is tud szerezni?

Regisztrálj be, hogy  INGYENESEN KI TUDD PRÓBÁLNI AZ ELSŐ ALKALMAT!

A regisztráció után GYERE EL az edzésre a szórólapon/ plakáton feltüntetett időpontban és helyszínre!

Az első órádat ingyenesen igénybe tudod venni. Az edzés után el tudod dönteni, hogy szeretnél -e csatlakozni az egyesületünkhöz. Ha nem tetszett, akkor nem kell kifizetned a kipróbált edzést!

Felszerelés az első órára: táncra alkalmas cipő (sportcipő/ vászoncipő). Rövidnadrág/ legging és póló.

Az edző az első órák alkalmával, elmegy az 1-2. évfolyamosok tantermébe, óvodák esetében a csoportszobákba és összegyűjti az új jeletnkezőket, és elkíséri az újakat az edzés helyszínére.

Az első óra alkalmával a szülők beülhetnek megnézni az edzést.

Amennyiben a kedves Szülő nem tud eljönni az első órára, akkor edzés végén van lehetőség az edzővel személyesen egyeztetni.

Kérjük a kedves Szülőket, hogy a gyermekek üzenő füzetébe írják bele, vagy tájékoztassák az osztályfőnököt, csoport szoba vezetőt, hogy gyeremekük a szülő beleegyezésével részt vesz az első ingyenes órán.

Edzőink mondták..

"Ha boldog gyerekeket látok, akkor tudom, hogy élvezik az edzést, ha megölelnek tudom, hogy szeretnek, és nekem ez a legfontosabb… az ő örömük! "

Heizer Vanessza edző

"Már nem úgy gondolok a rockyra, mint egy hobbyra, hanem mint az életem részére és szeretném, ha egyszer a gyerekek is így éreznének ez iránt a sport iránt."

Szedlkák Tünde edző

"Nagyon szeretem látni a gyerekek örömét a táncórák közben, vagy amikor egy nehezebb lépést sikerül elsajátítaniuk. Ezek mind erővel töltenek el engem is! "

Molnár Lilla edző

"A gyerekek nagyon sok boldogságot hoznak az életembe, szeretném én is boldoggá tenni őket a tánc és mozgás által."

Karácsony Viktória edző

"Nincs annál jobb, mint egy táncos közösséghez tartozni. Egy nagy családom van, akiket mindennél jobban szeretek. "

Kelemen Bettina edző

"A tánc során nem csak a koordinációs készségük, a mozgásuk és a ritmusérzékük fejlődik, de emellett megtanulják a csapatmunkát, a szabálykövetést, egymással való együttműködést, megtanulnak türelemmel lenni egymás iránt. "

Karácsony Cintia edző

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekek szeressenek mozogni és megtapasztalják, hogy a testnevelés nem csak egy kötelező tantárgy, hanem kikapcsol, fejleszt és kitartásra nevel. "

Pápai Anna edző

"Edzőként, a tánccal és a gyerekekkel való foglalkozás felbecsülhetetlen. Legfőbb motivációm, hogy tanítványaimnak átadhassam azt a sport és tánc iránti szeretetet, valamint azt a sok örömet, amelyet én is megtapasztaltam. "

Bényei Botond edző

Néhány kép ízelítőnek, hogyan telik nálunk egy edzés. 🙂

A regisztráció után GYERE EL az edzésre!

Regisztráció

Üdvözlünk a Prestige Dance oldalán! Regisztrálj be, és az első alkalommal ingyen ki tudod próbálni az ezdést. Gyere el az első órára! Szeretettel várunk! Prestige Dance csapata
  • Kérjük, legyen kedves megadni az email címét!
  • Kérjük, jelölje be, hogy melyik nap szeretné igénybe venni ingyenes óráját!
error: Content is protected !!