fbpx
2021. október
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Title Image

Ismerd meg
edzőinket

Orbán Elíz-Beáta - Budapest

Orbán Eliz-Beáta vagyok, az én világomban a tánc, a mozgás lételem.
12 évesen versenytáncosként ismerkedtem meg a sport világával. Ezen hosszabb pályafutásom alatt versenyzőként megtapasztalhattam és átélhettem a küzdelem fogalmát. További útjaim a koreográfia művészet irányába vezettek, ahol több táncműfaj megismerkedésének aktív részese lettem.
Ha szeretnéd megélni kreativitásodat, alkotási vágyadat és mindezt a mozgás segítségével, vagy pusztán a csapatélmény és a sportolási vágy hajt- “CSAPJUNK IS BELE! “

Bényei Botond - Budapest

Első osztályos koromban kezdtem táncolni, és gyorsan eldőlt, hogy a sok-sok kipróbált,
sportág közül a táncban lelem leginkább örömömet. Mindig is szerettem mozogni, sportolni, versenyezni, és gyerekként imádtam színpadon szerepelni, így a táncban igazán megtaláltam magamat. Mikor komolyabban megismerkedtem az akrobatikus rock and rollal már tudtam, hogy mindenképp ezzel szeretnék foglalkozni. Megfogott, hogy mennyire összetett és mennyi kihívást rejt magában ez a műfaj. Mindenki olyan munkára vágyik, amit valóban szeret. Ez nekem maximálisan megvalósult. Edzőként, a tánccal és a gyerekekkel való foglalkozás felbecsülhetetlen.
Legfőbb motivációm, hogy tanítványaimnak átadhassam azt a sport és tánc iránti szeretetet, valamint azt a sok örömet, amelyet én is megtapasztaltam. A tánc testi-lelki téren is hatalmas pluszt ad az embernek, ezért szeretném, hogy minél többekhez eljusson! Az akrobatikus rock and roll terén jelenleg is aktív versenyző vagyok területi és országos szinten. Emellett más táncműfajok megismerésével, és az ELTE pedagógia és pszichológia karán sporttudományi tanulmányaimmal bővítem tovább tudásomat.

Gangel-Karácsony Cintia - Budapest

Gangel-Karácsony Cintia vagyok. Óvodapedagógus végzettségem van, és jelenleg is óvodásoknak tanítok táncot. Már egészen óvodás korom óta sportolok. Nagyon sokféle sportágat és műfajt kipróbáltam, de számomra az akrobatikus rock and roll volt az, amiben megtaláltam önmagam. A célom, a tánccal segíteni a gyermekek harmónikus fejlődését. Valamint, hogy megszeressék a táncot. Fontosnak tartom a sportot, mely segíti a kiegyensúlyozott fejlődést, mely ebben a korban elengedhetetlen. A tánc során nem csak a koordinációs készségük a mozgásuk és a ritmusérzékük fejlődik, de emellett megtanulják a csapatmunkát, a szabálykövetést, egymással való együttműködést, megtanulnak türelemmel lenni egymás iránt. A foglalkozások nagyon jó hangulatban telnek, ahol a gyermekek levezethetik a felesleges energiáikat. Az órai munkának pedig jutalma is van. Az ovisaim nagyon szeretik a versenyeket, ahol visszajelzést kapnak az addigi munkájukról. Ha szeretné, hogy gyermeke elsajátítsa a tánc rejtelmeit sok-sok játék, móka és kacagás közepette, jelentkezzen Egyesületünkhöz.

Szedlák Tünde - Budapest

Szedlák Tünde vagyok, a Testnevelési Egyetem végzős hallgatója. Már több, mint 10 éve akrobatikus rock and roll-ozok. Szeretném átadni azt a szeretetet és tudást a tánc iránt a gyerekeknek, amit az évek alatt én is felhalmoztam. Már nem úgy gondolok a rockyra, mint egy hobbyra, hanem mint az életem részére és szeretném, ha egyszer a gyerekek is így éreznének ez iránt a sport iránt.

Heizer Vanessza - Budapest

Iványi Vivien - Budapest

Iványi Vivien vagyok, 6 éve vagyok edző. A tánc mindig is az életem része volt, általános iskolás koromban szerettem bele ebbe az életérzésbe. Akkoriban bekerültem egy egyesületbe, akikkel sok külföldi városba is volt szerencsénk fellépni. A sok utazás, fellépés, közös programok megtanították, hogy mit is jelent igazából a tánc. Ez egyfajta szabadságot ad a rohanó világban. Tánc közben csak az számít, aki abban a pillanatban vagy. Ilyenkor bárki lehetsz. A gyerekekkel való foglalkozást mindig is a hivatásomnak éreztem. A tánc tanítás során a tudásomon kívül, azt szeretném nekik még átadni, amit számomra jelent a tánc.

Molnár Lilla - Győr

Molnár Lilla vagyok, második éve tánctanár a Prestige TSE-nél. Óvodás korom óta táncolok, azon szerencsések közé tartozom, akiknek a munkája a hobbija és hivatása is egyben. Nagyon szeretem látni a gyerekek örömét a táncórák közben, vagy amikor egy nehezebb lépést sikerül elsajátítaniuk. Ezek mind erővel töltenek el engem is! Fontosnak tartom, hogy minél kisebb korban megismerjék a táncolás örömét, így az iskolás éveikben is sok nehézségen átlendíti a gyerekeket a mozgás öröme.

Karácsony Viktória - Győr

Karácsony Viktória vagyok. Kiskorom óta a tánc nagyon fontos az életemben, 12 évig táncoltam, versenyeztem, most pedig az érem másik oldalán vagyok, amikor is én taníthatok! 1,5 éve dolgozom az egyesületben tánctanárként, az egyik legjobb döntés volt az életemben! A gyerekek nagyon sok boldogságot hoznak az életembe, szeretném én is boldoggá tenni őket a tánc és mozgás által. Célom minden órán, hogy mosolyogva, boldogan távozzanak, és alig várják az újabb edzést!?

Pápai Anna - Győr

Pápai Anna vagyok, 7 éves korom óta táncolok, így a sport mindig fontos része volt az életemnek. Úgy éreztem, hogy szeretnék többet megtudni a folyamatokról, amik sportolás közben mennek végig a testünkben és emberekkel foglalkozni, igy idén végzek a Széchenyi István Egyetemen, mint rekreációszervező szakos hallgató. Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekek szeressenek mozogni és megtapasztalják, hogy a testnevelés nem csak egy kötelező tantárgy, hanem kikapcsol, fejleszt és kitartásra nevel. Célom, hogy tanítványaim mindig mosolyogva hagyják el a tánctermet, jóleső fáradtsággal, miközben a mozgás jótékony hatásainak köszönhetően folyamatosan fejlődnek.

Kelemen Bettina - Ács, Ászár, Komárom

Kiskoromban már eldöntöttem, hogy tánctanár leszek először csak álomnak tűnt, majd elkezdtem táncolni ahol világbajnokságot is nyertünk. Akkor már tudtam, hogy ez nem álom ez a valóság és az leszek, ami lenni szeretnék.
21 evésen tánctanár lettem.
A legjobb dolog az életemben az, hogy gyerekeket taníthatok táncolni, és átadhatom a tudásom. Nagyon jó látni, hogy azt csinálják amit én mutatok nekik. Csodálatos érzéssel tölt el engem ez a boldogság, akkor vagyok a legboldogabb ha látom a diákjaim is mennyire boldogok, hogy táncolhatnak. Nagyon büszke vagyok az eddigi elért eredményükre is. Nálunk minden órán vidámság, de emellett komolyság is van.

error: Content is protected !!