fbpx
2020. április
h K s c p s v
« dec    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kelemen Bettina - Ács, Ászár, Komárom

“Kiskoromban már eldöntöttem, hogy tánctanár leszek. Először csak álomnak tűnt, majd elkezdtem táncolni és világbajnokságot nyertünk. Akkor már tudtam,hogy ez nem álom, ez a valóság, és az leszek ami lenni szeretnék. 21 évesen tánctanár lettem.

A legjobb dolog az életemben, hogy gyerekeket taníthatok táncolni, és átadhatom a tudásom. Csodálatos érzéssel tölt el, ha látom a diákjaim is mennyire boldogak, hogy táncolhatnak. Nagyon büszke vagyok az eddigi elért eredményeikre is. Sok jó elményünk van együtt és sok aranyérmünk! Nálunk minden órán vidámság, de emellett komolysag van.

Nincs annál jobb mint egy táncos közösséghez tartozni, így egy nagy családom van, akiket mindennél jobban szeretek! Ha te is szeretnél vidám csapatunkhoz tartozni és velünk táncolni ne habozz, csatlakozz te is hozzánk!

Fashion dance, videoclip dance, hip-hop műfajokkal foglalkozom: Ácson a Gárdonyi iskolában, Ászáron a Jászai Mari iskolában és Komáromban a Feszty Árpád iskolában tartunk órákat, emellett Ácson a legkisebbek is a családunk tagjai, az ovisok!

Egy fontos idézet van nálunk, minden diákomnak ezt mondom:
“A tánc a lélek tükre”

Hát te is merd megmutatni milyen vagy valójában, ehhez csak táncolni kell!! “

 

 

Ismerd meg többi edzőnket is:

Budapesti edzőink:

Vidéki edzőink:

Ács, Ászár, Komárom

Győr és környéke:

error: Content is protected !!