fbpx
2021. október
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Leiner Andrea

 

Leiner Andrea vagyok a Prestige Tánc és Sportegyesület elnöke és alapítója. Edzői csapatommal olyan szülőknek segítünk, akik szeretnék, hogy gyermekük egy valódi és védett közösségben töltsék a szabad idejüket, ahol a sportoláson-táncoláson keresztül egy stabil, becsületes és lelkiismeretes személyiséggé váljanak.
Neked mi okozza a legnagyobb problémát? Az, hogy gyermeked rossz társaságba keveredik? Esetleg, hogy lusta és hamar feladja azt, amibe belekezd? Vagy, hogy gyermeked egész délután a számítógép előtt ül?  Mindannyian szeretnénk, hogy gyermekünk boldog legyen, egy nyílt és megfelelő önbizalommal rendelkező egyéniség, aki képes kiállni magéáért és kitartóan csinálni azt, amibe belekezdett.
Mi ebben tudunk Neked segíteni. Szakképzett edzőinkkel egy olyan közösséget építünk a sportoláson keresztül, amely örökre kijelöl a fiataloknak egy biztonságos utat, hogy kitartó és boldog személlyé váljanak.
Leiner Andrea vagyok a Prestige Tánc és Sportegyesület elnöke és alapítója.
Az edzői csapatommal olyan szülőknek segítünk, akik szeretnék, hogy gyermekük egy valódi és védett közösségben töltsék a szabad idejüket, ahol a sportoláson-táncoláson keresztül egy stabil, becsületes és lelkiismeretes személyiséggé válhatnak.
Neked mi okozza a legnagyobb problémát? Az, hogy gyermeked rossz társaságba keveredik? Esetleg, hogy lusta és hamar feladja azt, amibe belekezd? Vagy, hogy gyermeked egész délután a számítógépes játék előtt ül?
Mindannyian szeretnénk, hogy gyermekünk boldog legyen, egy nyílt és megfelelő önbizalommal rendelkező egyéniség, aki képes kiállni magérét és kitartóan csinálni azt, amibe belekezdett.
Mi ebben tudunk Neked segíteni, mert szakképzett edzőinkkel egy olyan közösséget építünk a sportoláson keresztül, amely örökre kijelöl a fiataloknak egy biztonságos utat, hogy kitartó és boldog személlyé váljanak.
Leiner Andrea vagyok a Prestige Tánc és Sportegyesület elnöke és alapítója. Az edzői csapatommal olyan szülőknek segítünk, akik szeretnék, hogy gyermekük egy valódi és védett közösségben töltsék a szabad idejüket, ahol a sportoláson-táncoláson keresztül egy stabil, becsületes és lelkiismeretes személyiséggé válhatnak. Neked mi okozza a legnagyobb problémát? Az, hogy gyermeked rossz társaságba keveredik? Esetleg, hogy lusta és hamar feladja azt, amibe belekezd? Vagy, hogy gyermeked egész délután a számítógépes játék előtt ül? Mindannyian szeretnénk, hogy gyermekünk boldog legyen, egy nyílt és megfelelő önbizalommal rendelkező egyéniség, aki képes kiállni magérét és kitartóan csinálni azt, amibe belekezdett. Mi ebben tudunk Neked segíteni, mert szakképzett edzőinkkel egy olyan közösséget építünk a sportoláson keresztül, amely örökre kijelöl a fiataloknak egy biztonságos utat, hogy kitartó és boldog személlyé váljanak.
error: Content is protected !!