fbpx
2021. november
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

 

Tánctanfolyamok

A legtöbben azért választják a táncot, mert az edzések feltöltik energiával és a testük formálása mellett lelkileg is megerősödnek, több önbizalmuk lesz és magabiztosabbak lesznek.
Megtanulják, hogy milyen érzés egy olyan csapatban, együtt dolgozni a sikerért, ahol mindenki támogatja egymást és milyen érzés tudni, hogy tartozunk valahova.
Ezt minden fiatalnak éreznie kellene. Ezért úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy ezt az életérzést minél több helyszínre elvigyük és megmutassuk, mire képes a tánc!

 

Ismerd meg
tánc stílusainkat

Különböző korosztálynak, más és más táncműfajt biztosítunk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Célunk, hogy hosszú időre egy értékes hobbit, vagy akár hivatást találjanak maguknak a fiatalok.

Egy komplex mozgásművészeti program, amely összeállított tematika alapján képzi a táncosokat. A képzési progam magába foglalja a színpadi show tánc, a videoclip dance, a hip hop és a jazz tánc stílusok elemeit. A műfaji sokoldalúságnak köszönhetően a tanítványok magasan és sokoldalúan képzett táncosokká válnak, a nézők  pedig egy izgalmasabb látványvilágban részesülnek.

a

Videoclip Dance, Hip hop

Prestige dance tánctanfolyam

Akrobatikus rock and roll

Egy rendkívül dinamikus sporttánc, amely sportos jellege biztosítja a gyerekek állóképességének és mozgáskoordinációjának folyamatos fejlesztését. Emellett, eredményesen fejleszti a gyerekek ritmusérzékét és izomzatát. Lehet csapatban táncolni (formációban), vagy akár páros táncként. Szökdelős, pörgős jellege miatt kifejezetten megfelel  a kisiskolás gyerekek életkori sajátosságainak.

a

Akrobatikus rock and roll

a

Zenés ovi torna

Egy olyan képzési program, amely keretei között az óvodás korú gyermekek mozgáskoordinációját és ritmusérzékét alapozzuk meg. Zenés, mondókás koreográfiákkal képezzük őket, kiegészítve gimnasztikai elemekkel, képesség fejlesztő játékokkal, feladatokkal, és az akrobatikus rock and roll és a modern tánc alapjaival. A gyermekek óvodai napirendjéhez illesztjük a programot.  

Nézd meg a helyszíneinket!

Budapest (4. kerület, 5. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 20. kerület)

Vidék (Győr, Ács, Ászár, Komárom…)

error: Content is protected !!