fbpx
2019. október
h K s c p s v
« dec    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

 

Tánctanfolyamok

A legtöbben azért választják a táncot, mert az edzések feltöltik energiával és a testük formálása mellett lelkileg is megerősödnek, több önbizalmuk lesz és magabiztosabbak lesznek.
Megtanulják, hogy milyen érzés egy olyan csapatban, együtt dolgozni a sikerért, ahol mindenki támogatja egymást és milyen érzés tudni, hogy tartozunk valahova.
Ezt minden fiatalnak éreznie kellene. Ezért úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy ezt az életérzést minél több helyszínre elvigyük és megmutassuk, mire képes a tánc!

 

Ismerd meg
tánc stílusainkat

Különböző korosztálynak, más és más táncműfajt biztosítunk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Célunk, hogy hosszú időre egy értékes hobbit, vagy akár hivatást találjanak maguknak a fiatalok.

Egy komplex mozgásművészeti program, amely magába foglalja a színpadi show táncot, a videoclip dance és hip hop tánc stílusok elemeit. Fiatalos, lendületes tánc stílusok, amelyekben a fiatalok egy kevesébe kötött, szabadabb mozgásvilágban fejezhetik ki önmagukat.

a

Videoclip Dance, Hip hop

Prestige dance tánctanfolyam

Akrobatikus rock and roll

Egy rendkívül dinamikus sporttánc, amely sportos jellege biztosítja a gyerekek állóképességének és mozgáskoordinációjának folyamatos fejlesztését. Emellett, eredményesen fejleszti a gyerekek ritmusérzékét és izomzatát. Lehet csapatban táncolni (formációban), vagy akár páros táncként. Szökdelős, pörgős jellege miatt kifejezetten megfelel  a kisiskolás gyerekek életkori sajátosságainak.

a

Akrobatikus rock and roll

a

Zenés ovi torna

Egy olyan képzési program, amely keretei között az óvodás korú gyermekek mozgáskoordinációját és ritmusérzékét alapozzuk meg. Zenés, mondókás koreográfiákkal képezzük őket, kiegészítve gimnasztikai elemekkel, képesség fejlesztő játékokkal, feladatokkal, és az akrobatikus rock and roll és a modern tánc alapjaival. A gyermekek óvodai napirendjéhez illesztjük a programot.  

Nézd meg a helyszíneinket!

Budapest (4. kerület, 5. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 20. kerület)

Vidék (Győr, Ács, Ászár, Komárom…)

error: Content is protected !!